SZÜLETÉS HETE - SÜMEG

A Születés Hete országos kulturális és információs rendezvénysorozat részeként szervezünk számos érdekes programot Sümegen és környékén. Szeretettel várunk minden kismamát, nagymamát, anyukát, családtervezés előtt álló fiatalokat és családtagjaikat, barátaikat.

Utolsó kommentek

2011.04.30. 16:49 suddha77

Születés Hete Rajz- és Fotókiállítás

A Születés Hetén, azaz május 1-8-ig tekinthető meg a rajpályázatra és fotópályázatra érkezett alkotások közül az a 10 legszebb kép, melyeket a két zsűri érdemesnek talált arra, hogy készítőjét elismerésben, jutalomban részesítse, a kiállításon megjelenítse.

A rajzpályázaton két témakörből ("Az én anyukám a legszebb" és "Anyukám mindent megold") érkeztek képek, mindkét kategóriában három-három nyertest választottunk ki, és rajtuk kívül még egy rajzot, mely a Születés Hete különdíjasa lett.

Fotópályázatunkra felajánlott értékes díjak mindegyike gazdára talált, ezúton is gratulálunk a díjazottaknak.

A kiállított fotók és rajzok Sümeg központi utcáin-terein, különböző vállalkozások kirakataiban kaptak helyet, érdemes végigsétálni a belvároson, és megtekinteni az alkotásokat.

Minden támogatónknak köszönjük a segítő közreműködést, nélkülük sem a pályázat, sem az ünnepélyes díjátadás, sem a kiállítás nem jöhetett volna létre.

1 komment

Címkék: kiállítás születés sümeg kiállításmegnyitó díjátadás hete


A bejegyzés trackback címe:

https://szuleteshete-sumeg.blog.hu/api/trackback/id/tr72867124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suddha77 2011.04.30. 17:02:49

A Facebook közösségi portálon nyereményjáték indult, az alkotások leggyorsabb megtalálói értékes díjakban részesülnek.
A részleteket keresd a Facebook-on... :)
süti beállítások módosítása