SZÜLETÉS HETE - SÜMEG

A Születés Hete országos kulturális és információs rendezvénysorozat részeként szervezünk számos érdekes programot Sümegen és környékén. Szeretettel várunk minden kismamát, nagymamát, anyukát, családtervezés előtt álló fiatalokat és családtagjaikat, barátaikat.

Utolsó kommentek

2011.02.11. 21:10 suddha77

Nyílt fotópályázat


A Születés Hete Fesztivál sümegi szervezői nyílt fotópályázatot írnak ki „Család és hivatás” témakörben.


A Születés Hete az egyetlen országos, kiemelten non-profit rendezvénysorozat, amely a gyermekvállalás miatt új szerepekkel és szerepkonfliktusokkal szembenéző nő számára független, hiteles segítséget nyújt az információk közti tájékozódáshoz. Ez különösen fontos akkor, amikor a modern nőkép, a karrierépítés fokozódó jelentősége nehezen egyeztethető a tradicionális, valódi női szerepekkel. A család, barátok és a média annyiféle mintát közvetítenek, hogy azok legyengítik a nők felelős döntéseihez szükséges önbizalmát. A Születés Hete idei jelmondata: ”Család és hivatás”, ennek jegyében várjuk a pályaműveket.

A pályázaton foglalkozástól, életkortól és lakóhelytől függetlenül részt vehet bármely hivatásos és amatőr fotós. Nevezési díj nincs, a részvétel feltétele a kiírásnak megfelelő alkotások beküldése a kiírt határidőn belül.


A pályázó maximum 5 db (akár sorozat) színes vagy fekete-fehér, JPG formátumú képet küldhet be, melyeknek mérete 3872x2592 pixel vagy 32,78x21,95 cm, felbontása 300 DPI legyen.


A pályázati anyagnak a képe(ke)n kívül tartalmazniuk kell:
a pályázó nevét, címét, életkorát, értesítési e-mail címét, telefonszámát.

Az értékelést előre meghatározott kritériumok - művészi színvonal, kreativitás, eredetiség - alapján szakmai zsűri végzi el. Az elbírálásnál további szempont, hogy a nevezett kép mennyire érdekes és figyelemfelkeltő, illetve az, hogy mennyire egyértelmű a kép készítője által megfogalmazott üzenet.

 

A beküldők között értékes ajándékok találnak gazdára:

Fődíj: 2×2 fő részére belépőjegy lovagi tornára és középkori lakomára (Holtel Kapitány Sümeg ajándéka)

2. díj: 10000 Ft értékű vásárlási utalvány (Sarvaly Zrt. Sümeg felajánlásából)

3. díj: 7000 Ft értékű ajándékutalvány (Autó Kelly Sümeg támogatásával)

Az első három helyezett a díjakat május 3-án a Művelődés Központban rendezett “Szülés? – Természetesen!” című előadássorozat keretein belül veheti át személyesen. (Akadályoztatása esetén kipostázzuk.)


A  beérkezett pályázatokból kiállítást szervezünk Sümegen, a fotók a Születés Hetén (2011. május 1-8.) a rendezvénysorozat részeként kerülnek bemutatásra.


A pályázaton indított fotók használati joga egy évre térítésmentesen a Születés Hete Egyesülethez kerül, az Egyesület kiadványaiban, internetes felületein felhasználhatja.


A fotókat digitálisan 2011. április 24-ig küldhetik be a kért adatokkal az alábbi címre: suddha77@gmail.com

A pályázat támogatói:

Szólj hozzá!

Címkék: család születés hete


A bejegyzés trackback címe:

https://szuleteshete-sumeg.blog.hu/api/trackback/id/tr442654833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása