SZÜLETÉS HETE - SÜMEG

A Születés Hete országos kulturális és információs rendezvénysorozat részeként szervezünk számos érdekes programot Sümegen és környékén. Szeretettel várunk minden kismamát, nagymamát, anyukát, családtervezés előtt álló fiatalokat és családtagjaikat, barátaikat.

Utolsó kommentek

2011.02.11. 21:09 suddha77

Rajzpályázat gyerekeknek

A Születés Hete Fesztivál sümegi szervezői rajzpályázatot írnak ki 3-14 éves sümegi és környékbeli gyerekek számára.

A következő korosztályokban és témában:

  • 3-6 éves : „Az én Anyukám a legszebb!”

  • 6-10 éves: „Anyukám mindent megold” (Szuper-Anya)

  • 10-14 éves: „Ha nem lenne tesóm, ki kellene találni” (Az ideális testvér)

A pályázat célja:

A Születés Hete Egyesület értékelveivel és céljaival összhangban szeretnénk bemutatni, hogyan képzelik el tiszta szívű gyermekeink a boldog családot, a testvéri szeretettel átitatott családi viszonyokat, valamint az Édesanyát, a család lelkét úgy, ahogyan mindig látnunk kellene: kiegyensúlyozottnak, boldognak, élettel telinek, elégedettnek, olyannak, aki megállja a helyét az élet minden területén (női szerep, család, hivatás), s közben minden szerepkörében otthon érzi magát.

Milyen legyen a rajz?

  • A rajz bármilyen technikával, tetszés szerinti rajzeszközzel készíthető, A4-es méretben.

Egy gyerek 1 rajzzal pályázhat.

A rajzlapok hátulján kérjük, tüntessék fel:

  • a gyermek nevét, címét, életkorát, valamint azt, hogy melyik oktatási-nevelési intézménybe jár

  • a szülők nevét, értesítési e-mail címet, mobilszámot.

 

A pályázók életkoruk szerint három kategóriában indulhatnak (a 6 és 10 évesek eldönthetik, melyikben), a beküldött rajzokat rajztanárokból és művészekből álló szakmai zsűri bírálja el. A szakmai zsűri 3 nyertest hirdet ki korosztályi csoportonként.

Az elbírálás főbb szempontjai:

- Kreativitás
- Színhasználat
- Felületkitöltés

A beküldők között értékes ajándékok találnak gazdára. A helyezettek a díjakat május 3-án a Művelődés Központban rendezett, előadásokkal egybekötött „Börzén” fogják átvenni.

A beérkezett pályázatokból kiállítást szervezünk Sümegen, az alkotások a Születés Hetén (2011. május 1-8.) a rendezvénysorozat részeként kerülnek bemutatásra.

A rajzokat 2011. április 15-ig küldhetik be a kért adatokkal az alábbi címre: Kisfaludy Művelődési Központ, 8330 Sümeg, Széchenyi György u. 9-11. Kérjük, hogy a borítékra írják rá: „Születés Hete Sümegen Rajzpályázat”

Támogatóink:


 

 

Manótanya Játékbolt, Sümeg

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szuleteshete-sumeg.blog.hu/api/trackback/id/tr212654831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása