SZÜLETÉS HETE - SÜMEG

A Születés Hete országos kulturális és információs rendezvénysorozat részeként szervezünk számos érdekes programot Sümegen és környékén. Szeretettel várunk minden kismamát, nagymamát, anyukát, családtervezés előtt álló fiatalokat és családtagjaikat, barátaikat.

Utolsó kommentek

2011.03.09. 14:51 suddha77

Méregtelenítés - böjt - adománygyűjtés

Kezdjük a tavaszt tisztító kúrával! 

Nagytakarítás a testnek. 

Babát tervezel? Már régóta próbálkoztok? Kezd egy tisztító kúrával! Javulnak esélyeid a fogantatásra. (Erről már van tapasztalatom, kétszer csináltam végig, utána április/májusban 2-szer fogantam, Miki és Bogi a 3., 4. gyermekem. Most is megcsinálom.)

Fogyni szeretnél? Nemcsak fogyhatsz, de komfort érzeted is nőhet. Tested meghálálja törődésedet! (Erről olvass honlapomon! Lentebb találsz linket.)


Csatlakozz virtuálisan, vagy személyesen! 

Találkozzunk Az Egészség Szigetében (Kozármisleny, Orgona u. 3., a Center Étterem alatt) március 14-én hétfőn 15-17 óra között! 

Jelentkezés:

e-mail: drmariann@atw.hu 

tel: 30/300-37-47 (elég egy sms is) 


Olvasd el a Méregtelenítést nálam! Sok más érdekessel is bővítettem oldalamat a napokban, s még vannak tartalékaim. http://drmariann.atw.hu


A kúra várandóság, szoptatás alatt tilos! Ha mégis érdekelnek egészségvédő praktikák, szívesen látlak, de tisztítás helyett a kellő folyadékmennyiségre, és vitalizáló növényi levekre koncentráljunk. 

Krónikus betegség esetén mindenképp konzultáció javasolt a kezelővel! 

Bármilyen evvel kapcsolatos kérdésre szívesen válaszolok, élőben és elektronikusan is.

Ha csak virtuálisan csatlakoznál távolság, vagy más miatt, akkor is örülnék, ha jeleznéd felém, hogy kipróbálod, csinálod a kúrát, s azt is, hogy milyen tapasztalataid vannak.

Ha tetszett, s ezért anyagi áldozatot is vállalnál, kérlek 

a Születés hete Egyesület (MKB 10300002-10396249-49020010) javára tedd ezt meg!

Közleményhez írd oda, hogy adomány(böjt).

 



Szeretettel: Szalókiné dr. Németh Mariann

További információk itt.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szuleteshete-sumeg.blog.hu/api/trackback/id/tr982724958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása