SZÜLETÉS HETE - SÜMEG

A Születés Hete országos kulturális és információs rendezvénysorozat részeként szervezünk számos érdekes programot Sümegen és környékén. Szeretettel várunk minden kismamát, nagymamát, anyukát, családtervezés előtt álló fiatalokat és családtagjaikat, barátaikat.

Utolsó kommentek

2011.04.15. 12:04 suddha77

Átélni a Csodát - Kerekasztalbeszélgetés

2011. május 4-én 17 órától hirdetjük meg kerekasztalbeszélgetésünket a SZÜLÉS-SZÜLETÉS CSODÁJÁRÓL, a háborítatlan szülésről, gyermekvárásról.

Helyszín: Khalifa Teaház Sümeg, Árpád utca 48.

Résztvevő előadóink:

- Csalló Mónika - kismama jógaoktató

- Fülöp Csenge - kineziológus, Hellinger terpaeuta, AFT-terapeuta, regressziós terapeuta

- Horváth Marianna - hét gyermekes anya, jegyesoktató

- Nagy Gyöngyi - természetgyógyász, Bach-terapeuta

- Sümegi Kata - a beszélgetés moderátora, Születés Hete szervező

 

Képek az eseményről:

4 komment

Címkék: család szülés természetes születés gyermekvállalás sümeg várandósság hete háborítatlan születéskísérők születéskísérő


A bejegyzés trackback címe:

https://szuleteshete-sumeg.blog.hu/api/trackback/id/tr462827965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suddha77 2011.05.05. 07:08:12

Nagyon jól sikerült a program, mindenkinek köszönöm a részvételt. - Milyen bugyuta szavak ezek! Nem is adják vissza azt a csodát, ahogy összehangolódtak az "előadók" a "hallgatósággal".
Három órás laza beszélgetés és egymásratalálás után azzal zártuk az eseményt, hogy meg kell ismételnünk a közeljövőben! - Majd folytattuk még két órán át... :)
Csodálatos emberek jöttek össze, öröm volt nézni és hallgatni.

L3NDV4I N0RB3RT 2011.05.05. 12:58:35

Egyáltalán nem terveztem, hogy részt veszek ezen az eseményen. Az élet mégis úgy alakította a dolgokat, hogy jelen legyek. Véletlenek nincsenek :-).

Öröm volt hallgatni a beszélgetést és alkalom adtán bekapcsolódni. Egyáltalán nem túlzás a fentebb olvasható "csoda" szó. Számomra határozottan pozitív élmény volt.

Örülök, hogy részese lehettem az eseménynek és ha valóban lesz hasonló beszélgetés a közeljövőben, akkor ismét szeretnék a részese lenni.

KendeKata 2011.05.09. 19:49:23

Ritka kellemes élmény volt. Igaz, ennek természetesnek kellene lennie és nem ritkának. Egyszerübb tüskét növeszteni, mint egymás vállára tenni a kezet? Nem. Én örülök, hogy egymásra tehettük...

KendeKata 2011.05.09. 19:51:05

@suddha77: Köszönjük Neked, hogy egymásra leltünk!
süti beállítások módosítása