SZÜLETÉS HETE - SÜMEG

A Születés Hete országos kulturális és információs rendezvénysorozat részeként szervezünk számos érdekes programot Sümegen és környékén. Szeretettel várunk minden kismamát, nagymamát, anyukát, családtervezés előtt álló fiatalokat és családtagjaikat, barátaikat.

Utolsó kommentek

2011.03.02. 22:19 suddha77

Hol jó szülni?

Könyvajánló

Gondoltál már arra, hogy amikor orvost választasz, kórházat is választasz? Ennek pedig igen nagy jelentõsége van leendõ szülésednél.

A Kismama magazin és a Mérce Egyesület ismét összefogott, és több ezer kismama részvételével létrehozták a Hol jó szülni? című kötetet. A már harmadik alkalommal megjelenő könyv biztosan jó befektetés mindenki számára, aki a közeljövőben gyermeket vállalna. Az egész ország szülészeteiről tartalmaz információkat, az adott osztály főorvosának nyilatkozata és a kitöltött kérdőívek válaszai alapján.

Sajnos nem lepődtünk meg azon, hogy bizony vannak olyan intézmények, ahol mintha két különböző szülészetről szólna az orvos és a kismama. Egyet viszont soha ne felejtsünk: bár a szakmai munkáért, és így a munkastílusért a főorvos felel, így ő is a meghatározó, saját orvosunk nem biztos, hogy mindent úgy tesz majd, ahogy mondják neki.

Ne felejts el tehát beszélgetni, előre megtervezni a lehetséges variációkat!

Hol jó szülni?
Születéskalauz 98 szülészet szolgáltatásairól

Sanoma Budapest Rt. 2005.
2300 Ft

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: születéskalauz


A bejegyzés trackback címe:

https://szuleteshete-sumeg.blog.hu/api/trackback/id/tr452705708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása